این آموزش به صورت کاملا ساده بیان شده تا هر کسی که حتی هیچ سر رسته ای از شبکه نداره بتونه این کار رو انجام بده . این کار برای کافی نت ها و شرکتهایی که نیاز به اینترنت دارن مفیده این کار برای این کار شما احتیج به یک مودم ADSL با پورت lan دارید و تمام سیستمهاتون هم باید کارت شبکه داشته باشند. یک عدد Switch چند پورت بسته به تعداد کاربرتون در شبکه بعلاوه یک پورت اضافی برای اتصال مودمتون هم نیاز دارید .
ابتدا اتصالات شبکه: تمامی اتصالات کابلها از نوع موازی است و از کابل کراس استفاده نمی کنیم و شما می تونین این کابل رو با طولهای دلخواه از بازار تهیه کنید . البته یک نکته رو یادآوری کنم که طول سیمتون بهتر از 50 متر بیشتر نشه چون اکثر سیمها با بیشتر از این طول جواب نمیدن . تمامی کامپیوترهاتون و مودمتون رو به switch به وسیله کابل شبکه وصل کنید تا ارتباط سخت افزاریتون تکمیل بشه.
تعاریف نرم افزاری:
ابتدا تنظیمات مودم : شما باید برای این کار مودمتون رو در حالت PPPOE قرار بدید و در جایی که فیلد user name و password خالی هست اونها رو بنویسید . در این حالت مودم شما همیشه به اینترنت وصل و dc نداره. در مورد مابقی گزینه ها هم به راهنمای مودم مراجعه کنید به زبان ساده این تنظیمات رو توضیح داده ( D-Link ) مودم شما نیاز به داشتن یک IP در شبکه داره که این کار قبلا توسط شرکت سازنده به صورت پیش فرض انجام شده است . در مودم D-link این ip به عنوان نمونه 192.168.1.1 در نظر گرفته شده است .
تنظیمات سیستمها: برای این کار شما فقط کارهای زیر رو انجام بدید و نیازی به ساختن connection در سیستم ندارید. به control pannel برید و رو Network Connections کلیک کنید . روی Local Area Connection کلیک راست کنید و به بخش properties بروید . سپس از گزینه های روبروتون وی گزینه internet Protocol (TCP/IP کلیک کنید و سپس در سمت راست روی کلید properties کلیک کنید . جلوی گزینه Use the following IP adress کلیک کنید و جلوی جاهای خالی اعداد زیر را وارد کنید.
255.255.255.0 subnet mask 192.168.1.1 default gateway 192.168.1.1 preffered DNS server یا 217.218.155.104
default gateway همان IP مودم شماست که به صورت پیش فرض در نظر گرفته شده است . دقت کنید که شما باید IP تمام سیستمهای خودتون رو در رنج IP مودم بدید . یعنی اگر فرضا ip مودم شما 192.168.1.1 باشه و شما IP سیستمهاتون رو 192.168.12.2 بدید اتصال اینترنتتون برقرار نمی شه .
در ضمن عدد اول سمت راست IP adress هر سیستم رو یک عدد بدید و مشابه هم نباشند که باعث اختلال و عدم برقراری ارتباط در شبکه شما می شه . مثلا 192.168.1.2 و 192.168.1.3 و .....
بعد از انجام این کارها یک بار هر یک از سیستمتون رو restart کنید خواهید دید که سیستمها بدون نیاز به داشتن connection به اینترنت متصل هستند . یعنی با نوشتن اسم هر سایت شما به اون سایت دسترسی دارید بدون این که مثل اتصالهای VPN یا dail up نیازی به باز کردن connection و اتصال اونطوری نیستید